Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mapa Slovenska - vlastivedná (poster bez stieracej vrstvy)


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
20,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Inšpirujte sa mapou a vyrazte na expedíciu po našej malej krásnej vlasti!

Radi spoznávate Slovensko? Veľa cestujete, navštevujete naše hrady, zámky, múzeá, skanzeny a ďalšie zaujímavosti? Alebo naopak, máte pocit, že viete o svojej krajine stále málo a chceli by ste to konečne zmeniť? Pre vás všetkých máme teraz zaujímavé a originálne riešenie. Objednajte si novú mapu Slovenska a môžete sa ňou nielen inšpirovať, ale rovno si v nej aj zaznačovať všetky svoje najbližšie výlety. Budete tak mať prehľadne na jednom mieste sumár svojich ciest, výprav za poznaním a zároveň evidenciu toho, čo ste už videli resp. máte v pláne navštíviť.

Mapa Slovenska je zároveň ideálnym darčekom pre všetkých cestovateľov.

Stvorená pre cestovateľov
Ako nadšenci cestovania sme vždy chceli vytvoriť niečo, čo by prehľadne zhrnulo tie najzaujímavejšie miesta v krásnej krajine zvanej Slovensko. A tak vznikla naša, teraz už aj vaša, mapa. Je určená všetkým tým, ktorí chcú objavovať, spoznávať a túlať sa po rozmanitých zákutiach tejto krajiny. Či už sami, s priateľmi alebo s rodinou. Slovensko vám toho môže ponúknuť naozaj veľa!
Prejdite sa našimi hradmi, zámkami, múzeami, galériami, prehliadnite si pamiatky a jaskyne, prevezte sa železničkami. Navštívte tie najpozoruhodnejšie miesta, najsevernejší či najvyšší bod Slovenska. Postupne si na mape odkrývajte všetko spoznané a tešte sa na ďalšie výlety za doposiaľ neznámymi zákutiami.
Prajeme vám šťastnú cestu a veľa zážitkov!

— autori

rozmery balenia (tubus): 75 x 650 mm
rozmer rozloženej mapy: 840 x 600 mm

Rozmer: 75×650 mm

Zaradené v kategóriách