Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čarovné Slovensko

Obálka príroda


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
31,49€

📚Prečítaná za 17,32€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Naša krajina je nádherná. Svetu to dáme vedieť v troch jazykoch! Najkrajší darček, aký nájdete na knižnom trhu je kniha Čarovné Slovensko – výpravná obrazovo-náučná publikácia v luxusnom prevedení s informáciami o krásach Slovenska v slovenčine, angličtine a nemčine.

Poznáte úspešný magazín Čarovné Slovensko? Ak áno – ale aj ak nie, túto knihu musíte zaradiť do svojej knižnice. Pretože takmer každý z nás má vzťah ku krásnym fotografiám, slovenskému folklóru, tradíciám, prírode ale i mestám, hradom či horám. Nechýba ani časť venovaná našej národnej kuchyni. A to všetko v troch jazykoch – popri slovenčine sú popisky k výpravným fotografiám v anglickom a nemeckom jazyku.

Kniha je vďaka trojazyčnosti priam ideálnym darčekom aj pre vašich známych či rodinu v zahraničí. Ukážte im, že Čarovné Slovensko je aj Magic Slovakia a Magische Slowakei. Okrem známych miest a zákutí publikácia predstavuje aj tie menej známe. Dozviete sa o takmer zabudnutých remeslách či kulinárskych špecialitách. Lepší darček pre milovníkov Slovenska nenájdete!

Kniha sa skladá z týchto šiestich kapitol:
  • Folklór a remeslá
  • Mestá a miesta
  • Hrady, zámky a kaštiele
  • Hory a lesy
  • Chute a vône
  • Príroda Slovenska

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089950683 Rozmer: 245×310 mm Počet strán: 262 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina, nemčina

Zaradené v kategóriách