Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Denník odvážneho bojka (box 1–5)


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
49,90€
Zľava 30%
35,10€

📚Prečítaná za 32,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pri príležitosti 10. narodenín Denníka odvážneho bojka na Slovensku vám prinášame exkluzívny box. Nájdete v ňom prvých päť častí trampôt nášho hrdinu Grega. Všetky jeho dobrodružstvá a zlomyseľnosti vás zaručene pobavia. V boxe nájdete aj špeciálny plagát. Narodeninová oslava sa môže začať!

Box obsahuje:
Denník odvážneho bojka 1: Život jedenásťročného decka môže byť fakt nafigu. Greg Heffley o tom vie svoje.
Denník odvážneho bojka 2: Rodrick je šéf: Grega Heffleyho sa môžeš spýtať takmer čokoľvek, ale v žiadnom prípade od neho nevyzvedaj, čo robil cez letné prázdniny.
Denník odvážneho bojka 3: Posledná kvapka: Povedzme si to na rovinu: Greg Heffley je skutočný bojko a nikdy sa nezmení. Lenže niekto by to mal vysvetliť jeho tatkovi.
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa: Letné prázdniny sú v plnom prúde, slnko krásne svieti a všetky decká šalejú vonku. Vlastne... všetky nie, chýba tam náš hrdina.
Denník odvážneho bojka 5: Krutá pravda: Greg Heffley sa dlho nevedel dočkať, kedy konečne vyrastie. Lenže zrazu zisťuje, že celkom zblízka už dospievanie nevyzerá až tak super.

Originálny názov: Diary of a Wimpy Kid 1-5 Box Set Edition Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 217+224+224+224+224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný, dobrodružný

Zaradené v kategóriách