Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sudoku lásky

Sudoku lásky, sviežo a pútavo napísaný príbeh zo súčasnosti, nám na osudoch hlavných postáv ukazuje, že hľadanie lásky –...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
2,00€

📚Prečítaná za 1,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sudoku lásky, sviežo a pútavo napísaný príbeh zo súčasnosti, nám na osudoch hlavných postáv ukazuje, že hľadanie lásky – rodičovskej, mileneckej či partnerskej – môže byť rovnako zložité ako riešenie populárneho hlavolamu.
Štyridsiatnik Viktor, úspešný a ambiciózny podnikateľ, žije vcelku pokojným životom – až do dňa, keď sa mu po tragickej nehode manželky v jedinej chvíli zrúti celý svet. Zostane sám s pätnásťročnou dcérou Sandrou, s ktorou nemá práve najlepší vzťah a ktorej pubertálne problémy sú mu na hony vzdialené. Nemenej zložité sú aj Viktorove vzťahy so ženami, ktoré mu postupne – náhodne i cieľavedome – vstupujú do života a všemožne sa usilujú získať jeho lásku. On sám sa však musí predovšetkým popasovať s nástrahami všedného života, naučiť sa zvládať nápor každodenných povinností a popritom si neúnavne hľadať cestu k dcére.
Beata Štrauchová vyštudovala Právnickú fakultu UPJŠ v Košiciach, kde dodnes žije so svojou rodinou. Sudoku lásky je jej prvý román.
Ukážka:
Ako sa blížil čas odchodu, Sandrino nadšenie opadávalo. Zrazu sa jej nechcelo ísť opäť do tej horúčavy, a navyše, celkom cudzej osobe. Bála sa to povedať otcovi, veď sama navrhla, aby dnes išli. Mohla radšej vybrať kupko, aj keď ísť tam s otcom nebola zábava. Váhavo obchádzala obývačku, kde odpočíval a pozeral telku. Neprestajne na ňu pokrikoval, aby sa už chystala, že už budú musieť ísť. Napokon jej neostalo nič iné, len vyjsť s pravdou von. Nakukla do izby a váhavo zastala, opretá o veraje dverí. Viktor hneď spozornel, prestal sledovať televíziu a spýtavo zdvihol obočie.
„Si hotová? Ideme?“
„Veľmi by si sa naštval, keby som ostala doma? Už sa mi nechce ísť nikam.“
Zahľadel sa na ňu a premýšľal, či jej má vynadať alebo sa potešiť. Trocha ho nahnevala, mohli ísť k vode, okúpať sa, ale v kútiku srdca ho jej odmietnutie aj potešilo, lebo mal v pláne skúsiť pozháňať Kristíninu adresu.
„Fajn, a ja ťa tu čakám ako somár! A môžeš mi prezradiť, čo tu budeš robiť? Prečo si zrazu zmenila názor, keď si to sama navrhla? Hm?“
Tón, ktorým to hovoril, ju upokojil.
„Vonku je taký hic, že sa mi už nikam nechce. Budem tu sedieť a pozriem si nejaký film na notebooku. Aj tak to lepšie vybavíš sám, si šikovný,“ lichotila mu.
Viktor mlčky vstal a chystal sa odísť, keď si všimol Sandrin prekvapený pohľad, ktorým si ho premeriavala od hlavy až k pätám.
„Čo sa robí? Prečo si ma tak obzeráš?“ nechápal.
„Vážne chceš ísť k tej Ruske v bermudách? Vyzerá to dosť čudne,“ usmievala sa a provokatívne upierala oči na jeho mužsky krivé nohy.
„Nehovor jej Ruska! Ešte sme ju ani nevideli. Myslíš, že sa to nehodí? Veď ju nejdem zbaliť, idem si tam dať opraviť obraz.“

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788022015134 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách