Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prisma Progresa B1 - Libro del alumno

Edinumen (2004)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
22,00€
Zľava 15%
18,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica pre študentov Prisma B1 Progresa Alumno je rozdelená do dvanástich častí plus dve kapitoly na opakovanie. Komplexne integruje všetky jazykové zručnosti s využitím nových vedomostí a opakovaním už získaných poznatkov. Študenti sa stretnú aj s hispanoameričanmi a ich kultúrnymi rozdielmi. Študenti majú priestor na preverenie vlastných získaných vedomostí. Sú strategicky motivovaní formou rôznych súťaží a porovnávacích cvičení. Každá aktivita je sprevádzaná niekoľkými ikonami, ktoré predstavujú potrebné zručnosti a je možné ich použiť aj na prerozdelenie študentov v triede.

Prvé vydanie úspešného kurzu španielčiny Prisma je určené pre študentov a dospievajúcich na stredných a jazykových školách. Asi ako jediný kurz španielskeho jazyka dostupný na trhu pokrýva všetky jazykové úrovne od A1 až po C1 podľa požiadaviek a nárokov SERR.

Je schválený podľa požiadaviek a osnov Inštitútom Cervantes. Dôraz kladie na komunikáciu a komplexný prístup. Cvičenia a úlohy integrujú všetky jazykové zručnosti. Rôznorodé a pestré cvičenia.

Tempo vyučovania sa dá upraviť podľa potrieb individuálne pre každú triedu. Na príprave sa aktívne podieľal tím viac ako 25 učiteľov.

Rok vydania: 2004 Rozmer: 205×295 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: španielčina

Zaradené v kategóriách