Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kniha vtipů v angličtině

Zdá se vám, že většina anglických učebnic je suchopárná? Rádi byste jazyk vstřebali zábavnou formou? A navíc pronikli...


🍎 Vypredané
8,26€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zdá se vám, že většina anglických učebnic je suchopárná? Rádi byste jazyk vstřebali zábavnou formou? A navíc pronikli hlouběji do mentality nejen Angličanů, Američanů, ale i Irů či Skotů?



Traduje se, že o národu a jeho zvycích, silných i slabých stránkách, vztazích se sousedy prozradí vtipy snad nejvíce. Inu, není divu! Jsme z masa a kostí a abychom vyrovnali strasti našeho nedokonalého pozemského života, zlehčit situaci prostě musíme.



No a proto lze vtipkovat o všem. Když nám do nakladatelství autoři Christopher Barickman a Andrea Jandejsková zaslali text knihy, některé vtipy nám připadaly řádně peprné, ba až tvrdší. Zvážili jsme však, že vypovídají o charakteru národů nebo alespoň národních sociálních skupin. A máme-li poznat jejich mentalitu, potom v ryzí podobě. V knize jsme proto dali prostor i humoru drsnějšímu. Zkrátka, život není vždy jen růžové peříčko.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788025121115 Rozmer: 120×170 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina, češtinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách