Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Bratislava - Pressburg a okolie

"Žiadate ma, aby som vám porozprával rozprávku. Načo ? Veď vaše mesto je rozprávka." H. Ch. Andersen počas návštevy...

Ladon (2009)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
43,50€

📚Prečítaná za 28,28€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

"Žiadate ma, aby som vám porozprával rozprávku. Načo ? Veď vaše mesto je rozprávka." H. Ch. Andersen počas návštevy Bratislavy Bratislava - Pressburg a okolie je reprezentačná obrazová publikácia opisujúca v krátkych textoch a pomocou obrazov históriu a súčasnosť Bratislavy. Exkluzívne prevedenie dotvára koncept, ktorý zahŕňa 4 štvorstranové panoramatické fotografie (oltárové lomy) a snaha o protikladnosť obrazov prítomnosti a minulosti, kde historickú vedutu, či maľbu dopĺňa aktuálna fotografia zo súčastnosti. Ku každej fotografii je samozrejme doplnený krátky text. Kniha je tiež rozdelená do štyroch kapitol a každá z nich začína úvodom popisujúcim jednotlivé obdobia vývoja mesta.
Bratislava - Pressburg a okolie obsahuje texty v slovenskom, nemeckom a anglickom jazyku. Jej súčasťou je tiež takmer 60 minútový CD nosič so skladbami klasických autorov ako Mozart, Haydn Beethoven a ďalší, ktoré boli napísané v Bratislave, alebo sa k hlavnému mestu vzťahujú. V novom prepracovanom vydaní je možné nájsť okrem súčasných fotografií Bratislavy aj po prvýkrát publikovanú informáciu a o významnom náleze stredovekých keltských mincí na hrade.
Kniha je určená čitateľom, ktorý majú záujem vlastniť hodnotnú knihu o hlavnom meste alebo ňou niekoho obdarovať. Táto publikácia sa výborne hodí ako "gift book" pre zahraničných podnikateľov a ich obchodných partnerov, zahraničné návštevy a členov diplomatických zborov, športové, kultúrne alebo kongresové podujatia medzinárodného charakteru a nakoniec i pre návštevníkov Bratislavy so záujmom o špecifickú podobu suveníru.

Príloha: Audio Cd vážnej hudby autorov, ktorí sú spätí s Bratislavou Rok vydania: 2009 Rozmer: 250×287 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina, nemčina

Zaradené v kategóriách