Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skladáme origami

Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú Zložité, a predsa jednoduché, finančne nenáročné, a predsa originálne...

Paul JacksonTalentum (2009)

🍎 Vypredané
6,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú

Zložité, a predsa jednoduché, finančne nenáročné, a predsa originálne umenie skladať papier sa v Japonsku dedí z generácie na generáciu od nepamäti. Táto príručka starovekého umenia origami odhaľuje spôsoby kreatívneho využitia jedného z našich najuniverzálnejších vynálezov -papiera.
Kniha Skladáme origami vám poradí, ako maximálne využiť vlastnosti papiera a ukáže vám tridsať najlepších papierových skladačiek na svete s rozličným stupňom náročnosti. Spoznáte a pochopíte charakteristické črty všetkých hlavných škôl origami - tradičné japonské majstrovské diela, súčasnejšie východné návrhy a tie najlepšie papierové skladačky Západu. So stupňujúcou sa náročnosťou návrhy sprevádzajú špeciálne ilustrácie, ktoré zobrazujú postup krok za krokom.
Medzi týmito zaujímavými a rozmanitými modelmi nájdete kúsky, ktoré sú dekoratívne a zábavné, geometrické a štylizované, ale i také, ktoré sa skladajú z niekoľkých častí a vynikajú detailmi. Vďaka zrozumiteľným informáciám o najvhodnejších dostupných papieroch, o ich štruktúre, hrúbke, farbách a rozmeroch, vrátane tých, aký hrubý papier treba použiť pri konkrétnom modeli, prináša táto zábavná kniha hodiny potešenia celej rodine a zároveň vás inšpiruje na ďalšie experimentovanie.
Kniha predstavuje viac ako tridsať modelov najlepších papierových skladačiek na svete, vrátane tradičných japonských majstrovských diel, súčasných východných návrhov a tých najlepších skladačiek origami zo Západu.
Obsahuje zrozumiteľné, detailné ilustrácie a inštrukcie, ktoré opisujú jednotlivé fázy skladania každého modelu.
Predstavuje základné princípy origami.
Prináša rady o najlepších dostupných papieroch a ich hrúbkach pri jednotlivých modeloch.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788088979692 Rozmer: 150×195 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách