Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Matematika pre štvrtákov - zbierka úloh


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
7,15€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

  • Zbierka úloh z matematiky je určená pre štvrtákov základných škôl. Jej obsah bol vytvorený v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom.
  • Základnou charakteristikou zbierky úloh je ponúknuť učiteľovi možnosť ešte viac diferencovať prácu na hodinách matematiky. Žiakovi umožňuje lepšie si zopakovať preberané učivo, pochopiť súvislosti a vzťahy a aplikovať použité poznatky v praxi.
  • Obsah zbierky úloh nadväzuje na postupy a spôsoby práce, ktoré boli použité v 1., 2. a 3. ročníku ZŠ. Formálna orientácia v zbierke úloh je veľmi jednoduchá. Poradím tém a farebným odlíšením kopíruje kapitoly z učebnice a pracovných zošitov.
  • Každá strana predstavuje uzavretý komplex rôznorodých úloh, ktoré dovoľujú priebežne opakovať a upevňovať prebrané učivo. Jednotlivé úlohy možno preskakovať, opakovane sa k nim vracať a hľadať nové súvislosti.
  • Úlohy ponúkané v zbierke ponúkajú žiakom aktívnu účasť na objavovaní a hľadaní riešení a sú doplnené pútavými ilustráciami a situáciami zo života detí. Poukazujú na praktické využitie matematiky v praxi.
  • Osobitný dôraz sa kladie na precvičovanie kľúčového učiva, ktoré vyžaduje opakované precvičovanie a upevňovanie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788081462153 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 64 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách