Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manažéri na cudzom parkete

Ako prekonávať nástrahy interkultúrnej komunikácie - kniha poskytuje návody na úspešnú komunikáciu s partnermi z iných...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,60€
Zľava 20%
5,30€

📚Prečítaná za 4,29€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako prekonávať nástrahy interkultúrnej komunikácie - kniha poskytuje návody na úspešnú komunikáciu s partnermi z iných obchodných kultúr a dodržiavanie pravidiel zdvorilého správania v rôznych krajinách sveta. Autor úspešnej knihy "Moderná biznis etiketa pre manažérov" sa tentoraz zameral na niektoré typické obchodné kultúry, ktoré môžu byť pre mnohých manažérov zaujímavé.



Medzinárodné skúsenosti ukazujú, že iba jazyková príprava pre nadväzovanie kontaktov, vytváranie a udržiavanie obchodných vzťahov, nestačí. Komunikácia s partnermi "s rovnakým hardvérom, ale iným softvérom v hlave" si nevyhnutne vyžaduje pochopiť, že ľudia v rozličných obchodných kultúrach rozmýšľajú a chovajú sa rôznymi spôsobmi, pričom tieto odlišnosti bezprostredne ovplyvňujú ich komunikačné správanie. Kniha by mala pomôcť tieto rozdiely nielen spoznať, ale sa v nich vyznať a využívať v praxi. Preto by na ňu nemal sadať prach, ale mala by byť neustále poruke.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788097022754 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách