Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Knihomoľský život Niny Hillovej

Abbi WaxmanLindeni (2021)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,99€
Zľava 24%
10,70€

📚Prečítaná za 7,69€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď vám život hodí pod nohy kopu príbuzných, o ktorých ste doteraz netušili, a zároveň aj novú známosť, je to náročné. No čo robiť, ak ste k tomu aj introvert? Svieži a zábavný príbeh pre všetkých knihomoľov od autorky Záhrady nových začiatkov.

Introvertka Nina vedie život, o akom sníva nejeden knihomoľ: pracuje v kníhkupectve, súťaží v kvízovom tíme a o byt sa delí len s kocúrom Philom. Ak ju niekedy prepadne pocit, že v živote ide o viac než len o čítanie, jednoducho sa otrasie… a vyberie si z police ďalšiu knihu. Po smrti otca, ktorého nikdy nestretla, s hrôzou zisťuje, že jej zanechal celú hŕbu súrodencov, synovcov a neterí – ktorí bývajú, čo by kameňom dohodil! Všetci – až na pár výnimiek – ju túžia spoznať a viesť siahodlhé rozhovory! A aby toho nebolo málo, jej kvízový rival Tom sa náhle ukáže neskutočne zlatý a vtipný, nehovoriac o tom, že ju chce lepšie spoznať. Hádam nevidí, aký je to hrozný nápad? Nina zvažuje svoje možnosti:

  • Zmeniť si meno a celkový výzor. (Príliš drastické – a okrem toho, so svojimi vlasmi je spokojná.)
  • Utiecť na opustený ostrov. (Čo bude ťažké – kvôli káve.)
  • Utiahnuť sa do kútika vo svojom byte a hojdať sa vpred a vzad. (To už vlastne robí.)

Je načase, aby vyliezla zo svojej komfortnej zóny. Ale je to vôbec možné?


Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Bookish Life of Nina Hill Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056621448 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách