Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Genéza

Robin CookIkar (2020)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 14%
12,00€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Na pitevnom stole hlavnej súdnej lekárky mesta New York Laurie Montgomeryovej sa ocitne telo 28-ročnej sociálnej pracovníčky Kery Jacobsenovej. Spočiatku sa zdá, že sa stala obeťou tragického predávkovania drogami. Laurie a jej novej patologickej rezidentke – geniálnej, ale trochu svojskej doktorke Arii Nicholsovej – však niektoré detaily nesedia. Rodinní príslušníci a priatelia prisahajú, že Kery sa drog ani nedotkla. Vedenie nemocnice, kde pracovala, trvá na tom, aby sa o prípade mlčalo. Kera bola v desiatom týždni tehotenstva, ale nikto nevie, kto je otec a či má kľúč k posledným okamihom jej života.


Laurie dočasne zamestná naliehavý zdravotný problém a impulzívna Aria obráti pozornosť na kontroverznú novú metódu – používanie genealogických databáz DNA pri pátraní po ľuďoch, ktorí nechcú, aby ich našli. Nadviaže spoluprácu s odborníkmi zo začínajúcej webovej stránky skúmajúcej rodinný pôvod a plánuje vystopovať DNA plodu k pravdepodobným mužským príbuzným v nádeji, že identifikuje záhadného otca. Zanedlho však zavraždia Kerinu najbližšiu priateľku, ktorá takisto pôsobila ako sociálna pracovníčka, a odpovede treba hľadať ešte naliehavejšie. Ktosi očividne nechce, aby Kerine tajomstvá vyšli najavo. Ak sa Aria aspoň trochu priblíži k pravde, s Laurie sa pokojne môžu stať ďalšími vrahovými terčmi.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Genesis Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055173870 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 328 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách