Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ďalší na rade

Karen M. McManusYOLi (2020) • Séria Jeden z nás klame • 2. diel

🍌 Odosielame o 14 dní.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pravda alebo odvaha? Ani jedno sa vám nebude páčiť!

Odkedy sa Štvorka z Bayview očistila od podozrenia zo Simonovej vraždy, objavilo sa viacero pokusov o oživenie jeho povestného Klebetníka. Nikto však nevedel zneužívať citlivé informácie tak ako on. Až doteraz. Simon je mŕtvy, no ktosi odhodlane pokračuje v jeho odkaze. A prichádzas úplne novými pravidlami. Tento raz nejde o aplikáciu, ale o hru Pravda alebo odvaha.

Neznáma osoba vyzýva vybraných študentov zo strednej, aby sa rozhodli pre jednu z možností. Ak si zvolia pravdu, vyzradí o nich chúlostivú klebetu. Ak si vyberú odvahu, čaká ich náročná úloha. Iná možnosť neexistuje. Hráči o sebe nerozhodujú. Prvá na rade je Phoebe. Kto sa rozhodne nehrať, volí si pravdu. Tá o Phoebe nie je pekná. Ďalšou v hľadáčiku je Maeve. Žiaľ, mala byť múdrejšia. Vždy si treba vybrať odvahu. Pozvanie príde aj Knoxovi, ďalšiemu z partie, no vtedy sa už hra škaredo zvrtne.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: One Of Us is Next Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 14-18 ISBN: 9788055173429 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 352 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách