Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dobyvatelé vesmíru


🍎 Vypredané
22,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prieskum, osídľovanie, rozvoj, obchod alebo produkcia? Čo je pre vás práve najdôležitejšie?
Teraz, keď je cestovanie na ohromné vzdialenosti také jednoduché, ktorá z pozemských foriem života bude najúspešnejšou v osídľovaní Galaxie?
Kto odhalí zabudnuté tajomstvá z dôb nadvlády mimozemských civilizácií? Váš cieľ: vybudovať najmocnejšie a najlepšie prosperujúce vesmírne impérium!

Cieľ hry:
Hráči pomocou hracích kariet, ktoré predstavujú planéty alebo technológie, budujú galaktickú civilizáciu a snažia sa získať čo najviac víťazných bodov. Ten, kto najlepšie hospodári so svojimi kartami, rozumne volí fázy, využíva bonusy a vylepšenia kariet, vybuduje najmocnejšie vesmírne impérium a zvíťazí.

Hra sa hrá na niekoľko kôl (väčšinou 7 – 11). Každé kolo sa skladá z jednej alebo až piatich možných fáz (Prieskum, Rozvoj, Osídľovanie, Spotreba, Produkcia). Najskôr si súčasne jednotliví hráči tajne zvolia jednu zo siedmich rôznych akčných kariet s určitou fázou a všetci naraz ju ukážu. Potom sa hrajú už iba fázy, ktoré zvolil aspoň jeden z hráčov. V týchto fázach vykoná akciu prislúchajúcu k vybranej fáze každý hráč. Hráči, ktorí si zvolili akčnú kartu danej fázy, smú navyše využiť bonus uvedený na akčnej karte.

Jedna z najlepšie hodnotených hier pre náročnejších hráčov v súčasnosti. Komplexná hra s mechanizmom podobným hre Puertorico.


Vekov hráčov: od 12 rokov
Doba hrania: cca 30-60 min.
Počet hráčov: 2 – 4

Originálny názov: Race for the Galaxy Katalógové číslo: 99477 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách