Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Horský hotel Hodváb (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Beatrix ZaťkováMotýľ (2020)

🌴 Okamžite na stiahnutie
8,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Milí naši Martinusáci,

srdečne vás pozývame na besedu s Beatrix Zaťkovou, ktorá vám v stredu 29. mája 2024 o 18:00 predstaví v našom kníhkupectve na Nivách v Bratislave svoju novú knihu Dlhá cesta na Madeiru.

Už teraz sa na vás tešíme!

Nič silnejšie ako život na tomto svete nejestvuje.
Všetko, čo ide proti životu, ide v ústrety smrti a je odsúdené na zánik.

Na vrchole Čiernej hory v Krkonošiach sa týči honosný horský hotel Hodváb - symbol luxusu a šťastia, v ktorom sa chystá naleštená silvestrovská párty. Na prelome rokov 1938 a 1939 však už vo vzduchu cítiť hrôzu z blížiacej sa vojny a všadeprítomný strach sa nedá zahnať šampanským.

Keď Hodváb obsadia nacisti, z majestátnej budovy a jej pravidelných návštevníkov postupne vyprcháva noblesa aj nádej na lepšie zajtrajšky. Iba hviezda prvorepublikových filmov a dedič hotela Maxim Borovský si plnými dúškami užíva spoločnosť krásnych žien a rodinné bohatstvo.
Zo dňa na deň prichádza o svoju bohémsku bezstarostnosť a začína si uvedomovať vysokú cenu slobody, priateľstva a lásky. Jeho milovanými hrozí bezprostredné nebezpečenstvo.
Ako sa však rozhodovať v časoch, keď morálku kriví vojna?

Vdýchnite iskrivú atmosféru príbehu inšpirovanú skutočnými udalosťami, plného nečakaných zvratov, ale aj láskavého humoru a nadčasových posolstiev, ktorý vám pohladí dušu.

Rok vydania: 2020 Počet strán: 288 Jazyk: slovenčinaŠtýl: vojnový, politický, filozofický, historický, napínavý, humorný, duchovný

Zaradené v kategóriách