Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V krajine snov a dobrodružstiev

Kolekcia


🍎 Vypredané
35,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komplet titulov Dvadsaťtisíc míľ pod morom, Malé ženy a Gulliverove cesty, ktoré vás zavedú do sveta neuveriteľných dobrodružstiev a splnených snov!

Dvadsaťtisíc míľ pod morom: Ak vás hlbiny mora priťahujú svojím tajuplným pôvabom, ak snívate o neuveriteľných dobrodružstvách v oceánoch tejto planéty, tak toto majstrovské dielo Jula Verna je práve pre vás! Pripojte sa k profesorovi Aronnaxovi, jeho vernému sluhovi Conseilovi a námorníkovi Nedovi Landovi na palube Nautila – ponorky, ktorej velí mysteriózny a fascinujúci kapitán Nemo.

Malé ženy: Plachá Beth, pokojná Meg, opovážlivá Amy a dobrodružná Jo – to sú Malé ženy, hrdinky klasického románu autorky Louisy May Alcottovej. Štyri sestry spolu s mamičkou pri čakaní na otcov návrat z vojny zmietajú každodenné radosti a starosti. S tými im síce nemôžete pomôcť, ale možno sa s niektorou z hrdiniek knižky stotožníte, zasmejete sa pri ich zábavných dobrodružstvách alebo vás spoločne skormúti nečakaná bolesť.

Gulliverove cesty: Ak snívate o cestovaní do tajomných vzdialených krajín, objavovaní zvláštnych nových národov a prežívaní neuveriteľných dobrodružstiev, potom majstrovské dielo Jonathana Swifta je kniha pre vás! Vydajte sa spolu s Lemuelom Gulliverom na úžasný ostrov Liliput, ktorý obývajú miniatúrni ľudkovia. Spoločne pomôžete drobným Liliputánom čeliť ich nepriateľom z ostrova Blefusk, predtým než sa dáte na útek pred trestom rozmarnej vládkyne Liliputu!

Rok vydania: 2018 Rozmer: 215×293 mm Počet strán: 50+66+96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách