Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krížom krážom - Slovenčina A1: Metodická príručka

+ Učebnica A1


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
45,20€
Zľava 8%
41,40€

📚Prečítaná za 29,38€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krížom-krážom. Metodická príručka – slovenčina A1 je sprievodným didaktickým materiálom pre lektora, ktorý pracuje so sériou učebníc slovenského jazyka ako cudzieho Krížom-krážom. Slovenčina (A1 – B2) a cvičebnicou k učebniciam A1+A2. Metodická príručka je výsledkom viac ako 10-ročných pedagogických skúseností autoriek s výučbou slovenčiny ako cudzieho jazyka doma i v zahraničí.

Príručka je rozdelená na dve časti . Prvá, teoretická časť, je venovaná metodickej koncepcii celej série Krížom-krážom a základným lingvo-didaktickým prístupom pri výučbe slovenčiny ako cudzieho jazyka prostredníctvom týchto učebníc. Keďže informácie sú prevažne všeobecného charakteru, sú aplikovateľné na všetky učebnice od úrovne A1 až po úroveň B2.

Druhá, praktická časť, je venovaná učebnici Krížom-krážom. Slovenčina A1 a prináša podrobné metodicko-didaktické pokyny, ktoré pomôžu nadobudnúť istotu i neskúsenému lektorovi a ktoré odporúčame dodržiavať pri vyučovaní úplných začiatočníkov. Usmerňujú poradie preberania strán pri práci s učebnicou, obsahujú podrobný výklad učiva, užitočné rady a tipy, upozornenie na možné problémy, návody na skupinovú prácu a hry či doplnkový materiál, ktoré môže lektor kopírovať na spestrenie hodiny.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788022347082 Rozmer: 235×270 mm Počet strán: 359 Väzba: špirálová Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách