Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Blu-ray (26,52€) Blu-ray (11,99€) Blu-ray (17,99€) DVD (5,99€) DVD (5,39€) DVD (5,39€)

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (Blu-ray)

Madagascar: The Crate Escape (2008) - r. Eric Darnell, Tom McGrath - h. Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
26,52€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

K natočeniu animovanej komédie Madagascar 2 mali jej tvorcovia dva dobré dôvody. Prvým boli nepochybne tržby, ktoré film vyniesli na prvé miesto rebríčka úspešnosti rodinných snímok roku 2005. Druhým dôvodom sa stal fakt, že hlavní hrdinovia, hýčkané hviezdy newyorskej ZOO, tragicky zakysli na titulnom ostrove pri afrických brehoch a taký osud im žiadny divák určite neprial. Lenže pokračovanie im pripravilo také dobrodružstvá, že v porovnaní s nimi by bol doživotný pobyt na Madagascare tým príjemnejším variantom.
Spomínate si na trosky lietadla zakliesnené v korune obrieho baobabu, ktoré lemurí kráľ Julián používal ako tróniu sálu? Tak presne to sa stane kľúčovou súčasťou geniálneho únikového plánu, ktorý vymysleli vynaliezaví tučniaci. Na cestu domov sa okrem nich vydáva aj lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria, žirafiak Malman a šimpanz Phil s Masonom. Sprevádza ich kráľ Julián, jeho pobočník Maurice a malý Mort, ktorí chcú poznať, ako to v tom civilizovanom svete chodí. Štart opraveného lietadla prebehne hladko, lenže o ďalšom priebehu letu sa to povedať nedá. Najskôr vynechá jeden motor, potom druhý a neovládateľné lietadlo sa rúti k zemi. A nie k hocijakej zemi.
Rozmaznaní hrdinovia pristanú uprostred najdivokejšej africkej divočiny, kde na každého z nich čaká vlastný príbeh. Kráľ newyorskej ZOO Alex sa stretáva s rodičmi a zistí, že v srdci Čierneho kontinentu mu jeho maniere nič dobré neprinesú. Zebra Marty konečne na vlastnej koži pocíti, aké to je, byť súčasťou veľkého stáda a slobodne s ním cválať savanou. Hrošica Gloria tu stretne neuveriteľného hrošieho samca a žirafiak Melman sa bude snažiť zbaviť hypochondrie a pritom ticho trpieť, pretože Gloria mu nie je ani trochu ľahostajná. Pripravte sa na to, že podobných prekvapení vás v Madagascare 2 čaká viac.
K práci na pokračovaní Madagascaru sa vrátila drvivá väčšina členov štábu, ktorý pripravoval jednotku. Kľúčovými figúrami boli samozrejme spoluscenáristi a spolurežiséri Eric Darnell a Tom McGrath. „Dostali sme šancu vrátiť sa k práci, ktorú sme milovali. Naviac si s Tomom úplne vyhovujeme a čoskoro sme boli schopní spolupracovať prakticky naslepo. Aj také detaily podľa mňa rozhodujú o výsledku filmu,“ hovorí režisér Darnell.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Daniel Craig, Olga Kurylenko, Gemma Arterton, Judi Dench, Jeffrey Wright

Originálny názov: Madagaskar 2 Rok vydania: 2008 Katalógové číslo: BD000210 Rozmer: 19 x 13 cm Dĺžka: 89 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, poľské Jazyk: čeština, angličtina, slovenčina

Zaradené v kategóriách