Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zvukové puzzle - Zvieratká v ZOO


🍎 Vypredané
20,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Puzzle Zvieratká v ZOO
  • Pestrofarebné prevedenie skladačky zláka deti k hre
  • Hračka vyrobená z dreva – prírodný, bezpečný materiál
  • Vzdelávací charakter hračky – zoznámi deti so zvieratkami cez obrázky a zvuky
  • Bezpečné zaoblené hrany
  • Pevný, robustný materiál odolný voči poškodeniu a opotrebovaniu
  • Praktické úchytky na všetkých obrázkoch uľahčujú manipuláciu
  • Zvieracie zvuky motivujú deti k skladaniu
  • Vhodné už pre deti od dvoch rokov

Osem veselých obyvateľov zoologickej záhrady sa zišlo v tomto pestrofarebnom zvukovom puzzle, aby sa zoznámili so svojimi malými kamarátmi. Stala sa im však nepríjemná vec. Tak sa rozutekali za novými zážitkami, až sa úplne pomiešali a teraz nevedia trafiť domov. Pomôžte im nájsť miesto vo farebnej podložke a oni sa vám poďakujú svojim vlastným spôsobom. Slon zatrúbi chobotom, had zasyčí a lev hlasno zareve.

Zvukové puzzle Zvieratká v ZOO obsahuje osem obrázkov exotických zvierat (krokodíl, tučniak, lev, opica, slon, papagáj, had a zebra) a masívnu drevenú podložku, v ktorej sú integrované všetky autentické zvuky. Ak sa dieťaťu podarí správne vložiť zvieratko do výrezu, odmenou mu bude typický zvuk. Manipuláciu s obrázkami deťom uľahčia praktické úchytky a správne umiestnenie v podložke napovedia plnofarebné obrázky, ktoré sa nachádzajú pod každou vkladačkou.
Hra je pre dieťa tým najľahším a najzaujímavejším spôsobom učenia. Prostredníctvom tejto interaktívnej skladačky sa deti zoznámia s exotickými obyvateľmi zoologickej záhrady cez obrázky a naučia sa aj zvuky, ktoré vydávajú. Hračka vplýva súčasne na zrak, sluch i hmat.
Vyrobená je z prírodného materiálu - dreva, vďaka čomu dlho vydrží, má oblé hrany a neobsahuje malé dieliky, a preto je bezpečná a vhodná už pre najmenšie deti. Jednotlivé dieliky majú úchyty, čo zjednodušuje manipuláciu s nimi, ich ukladanie na správne políčko zlepšuje jemnú motoriku dieťaťa a koordináciu zraku a pohybov rúk. Skladanie skladačky je tiež skúškou vytrvalosti a tréningom pozornosti.
Hra doprevádzaná zaujímavými zvukmi je pre dieťa najobľúbenejším spôsobom zábavy, ale aj prostriedkom získavania nových vedomostí a informácií, ktoré sa takto ľahšie ukladajú do pamäti, uchovávajú i vybavujú v porovnaní s poznatkami získanými memorovaním.
Obsah: 1 drevená doska, 8 drevených vkladacích častí

NAVRHOVANÁ OBLASŤ
1. Človek a príroda - živočíchy

NAVRHOVANÉ VÝKONOVÉ ŠTANDARDY
1.1 Identifikuje rôznorodosť živočíšnej ríše.
1.2 Identifikuje niektoré životné prejavy živočíchov.
1.3 Identifikuje rôznorodosť spôsobu života živočíchov.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9009 Rozmer: 215×290 mm Dielikov: 8 dimensions_content: 30x22x2,3 cm

Zaradené v kategóriách