Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Horský hotel Hodváb


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nič silnejšie ako život na tomto svete nejestvuje.
Všetko, čo ide proti životu, ide v ústrety smrti a je odsúdené na zánik.


Na vrchole Čiernej hory v Krkonošiach sa týči honosný horský hotel Hodváb - symbol luxusu a šťastia, v ktorom sa chystá naleštená silvestrovská párty. Na prelome rokov 1938 a 1939 však už vo vzduchu cítiť hrôzu z blížiacej sa vojny a všadeprítomný strach sa nedá zahnať šampanským.
Keď Hodváb obsadia nacisti, z majestátnej budovy a jej pravidelných návštevníkov postupne vyprcháva noblesa aj nádej na lepšie zajtrajšky. Iba hviezda prvorepublikových filmov a dedič hotela Maxim Borovský si plnými dúškami užíva spoločnosť krásnych žien a rodinné bohatstvo. Zo dňa na deň prichádza o svoju bohémsku bezstarostnosť a začína si uvedomovať vysokú cenu slobody, priateľstva a lásky. Jeho milovanými hrozí bezprostredné nebezpečenstvo. Ako sa však rozhodovať v časoch, keď morálku kriví vojna?

Vdýchnite iskrivú atmosféru príbehu inšpirovanú skutočnými udalosťami, plného nečakaných zvratov, ale aj láskavého humoru a nadčasových posolstiev, ktorý vám pohladí dušu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788081642159 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Štýl: napínavý, politický, vojnový, humorný, filozofický, duchovný, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách