Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Deväť brestov

Robert BryndzaLindeni (2020) • Séria Kate Marshallová • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Robert Bryndza je pripravený dobyť svet ďalším bestsellerom. Predstavuje v ňom Kate Marshallovú, ženu s temným tajomstvom a so silným zmyslom pre spravodlivosť.

Kate Marshallová bola pred šestnástimi rokmi vychádzajúcou hviezdou londýnskej metropolitnej polície. Bola mladá a ambiciózna, mala talent preniknúť do mysle zločinca a vyriešila niekoľko významných prípadov vrážd. Keď však Kate dostala za úlohu vypátrať brutálneho sériového vraha, pri hľadaní jej nepomohol inštinkt ani schopnosť ponoriť sa do sveta krutého násilia – a vrah si napokon našiel ju. Prešlo niekoľko rokov, odkedy ledva unikla z pazúrov smrti. Dnes Kate vedie pokojný život na anglickom pobreží, no stále myslí na prácu policajnej detektívky. A keď jedného dňa dostane list, ktorý jej pripomenie minulosť, znovu ju to vtiahne do zvrátenej mysle vraha, ktorého pozná až príliš dobre, a do prípadu, ktorý môže vyriešiť len ona.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Nine Elms Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056615317 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 408 Väzba: pevná s prebalom Štýl: mysteriózny, napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách