Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Základné pravidlá Warrena Buffetta (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Jeremy C. MillerMotýľ (2017)

🌴 Okamžite na stiahnutie
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Warrena Buffetta, v súčasnosti druhého najbohatšieho muža na svete, netreba nijako osobitne predstavovať. Kniha, ktorú držíte v rukách, preto nie je životopisom, ale kľúčom k jeho nesmiernemu úspechu.
Každý, kto sa zaujíma o investovanie, či už profesionál alebo začiatočník, sa z nej dozvie, ako dosiahol pomocou základných pravidiel pre investovanie, ktorými sa riadi od svojich začiatkov, priam neuveriteľný úspech.
Kniha Základné pravidlá Warrena Buffeta predstavuje najdôležitejšie myšlienky z jeho listov partnerom-investorom, ktoré všetkým zúčastneným priniesli nezvyčajné investičné úspechy. Tieto listy sú prvý raz sprístupnené práve v tejto knihe a obsahujú základné princípy, akými sú Buffettove nekonvenčné stratégie diverzifikácie, takmer zbožná úcta k zloženému úročeniu, dôraz na dlhodobé investovanie a testovanie výkonnosti a jeho konzervatívny prístup k procesu rozhodovania. Ponaučenia, ktoré vzišli z jeho listov, ponúkajú nadčasové rady pre každý typ investora.

Warren Buffett prináša neoceniteľný návod, ako zbohatnúť. Podľa slov Jeremyho Millera, autora tejto knihy, je to, akoby nám chcel povedať: „Tu vidíte, ako investovať, tu je napísané, ako som to robil ja; toto je cesta, po ktorej som kráčal. Teraz sa pozrime na to, či ma viete na tejto ceste nasledovať.“

Originálny názov: Warren Buffett's Ground Rules Rok vydania: 2017 Počet strán: 400 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách