Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Životné postrehy


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
5,00€
Zľava 10%
4,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

O knihe Životné postrehy z pera scenáristky Bc. Betky Hollej:
Básnická zbierka mladej autorky pochádzajúcej z malebného kraja Oravy bezprostredne zachytáva rozsiahle spektrum emócií. Je sondou v ranách, spôsobených sklamaním, odrazom čírej radosti z prítomného okamihu, hlbokým zamyslením sa nad cestou ktorá sa stráca za chrbtom, aj tou ktorá sa ešte len odhalí.
Autorka odvážne obnažuje svoju podstatu a mimoriadnu intenzitu prežívania. Poskytuje možnosť, sledovať silu rodiacu sa zo smútku, nachádzanie vlastnej hodnoty v neľahkých situáciách. Otvorene a hravo poukazuje na pestrosť života. Rozsah a intenzita emócií vyjadrených prostredníctvom veršov, dávajú tejto zbierke výnimočný korenistý ráz.

Básne nie sú poznateľné jednoznačným rukopisom, skôr vystihujú rôznorodosť a hravosť, ktoré sú autorke príznačné. V tejto útlej knižke si nájde svoje zaľúbenie tak intelektuál, ako i citlivá duša. Básne nesledujú svojím usporiadaním nejaký typ gradácie napätia, skôr poukazujú na pestrosť, ktorú život prináša do našich životných príbehov. Rukopis autorky teda poukazuje na jej hravosť a zároveň sľúbenie sa intelektu s intenzívne prežívanými citmi.

Rok vydania: 2016 Rozmer: 105×148 mm Väzba: brožovaná Štýl: duchovný, filozofickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách