Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Domácnosť bez odpadu (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Bea JohnsonAktuell (2019)

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čo treba robiť, ak si chcete zjednodušiť život a produkovať menej odpadu.V knihe Domácnosť bez odpadu Bea Johnsonová hovorí o tom, ako sa naučila tvoriť menej odpadu a zjednodušila si život. Spolu s manželom Scottom a ich dvomi synmi dnes produkujú iba jeden kubický decimeter odpadu za rok a výrazne sa zlepšila celková kvalita ich života: trávia spolu viac času, ročné výdavky skresali o neuveriteľných 40 percent a sú oveľa zdravší.
Autorka na základe vlastných skúseností ponúka praktické tipy, triky a tajomstvá. Stovkami jednoduchých odporúčaní vyvracia mýty o hnutí zero waste. Vďaka tejto knihe sa naučíte vyrobiť si doma horčicu, baliť deťom do školy obed bez použitia plastu, zbaviť sa nevyžiadanej pošty a užívať si dovolenku bez pocitu viny z nadmernej spotreby.

Domácnosť bez odpadu je štýlová a ústretová príručka, ktorá vám krok za krokom poradí, ako si zlepšiť zdravotný stav, ušetriť peniaze a čas, no aj ako môžete dopomôcť k žiarivej budúcnosti nielen svojej rodine, ale celej planéte.

Viac informácií nájdete na internetovej stránke zerowastehome.com.
Sledujte @zerowastehome na Twitteri, Instagrame a Facebooku.

Kniha je vytlačená na recyklovanom papieri, knižný blok – Recystar Nature, obálka - Recycling Brown. Všetky použité farby nesú označenie “eco-friendly”.

Originálny názov: Zero Waste Home Rok vydania: 2019 Počet strán: 312 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách