Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Motivačný diár Cynickej obludy 2020

Premedia (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
3,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Diár si môžete kúpiť aj v zaujímavej kolekcii:
Najzábavnejší diár, aký kedy táto krajina na svojich prsiach mohutných nosila a nadájala, vychádza aj tretí rok po sebe! Prečo? Lebo Motivačný diár Cynickej obludy je každým rokom lepší a tisíce nadšených občanov sa už nevedeli dočkať, ako ho budú môcť darovať svojim úhlavným priateľom, najbližších nepriateľom a predovšetkým sami sebe.

Ročník 2020 opäť oplýva množstvom mimoriadne tupého, dušu drásajúceho humoru, presne takého akým ťa Cynická obluda každodenne pohoršuje, ba ešte horšieho. Tohtoročným klenotom je epická realistická verzia rozprávky O Červenej čiapočke a spolu s ňou desiatky vtipov drobného rozsahu avšak mohutného ducha, opäť kopa obrázkov od Kukučky vytvorených špeciálne pre túto hodnotnú publikáciu, politická párty hra, ktorá ťa zaručene rozháda s kamarátmi, bingo nešťastných udalostí, návod na rozcvičku, s ktorou začneš v roku 2020 každé ráno a množstvo iného, vrátane praktickej šnúrky, zvýšeného počtu strán na tvoje zápisky a samozrejme denného kalendára s meninami a štátnymi sviatkami, kde si zapíšeš všetky tie veci, ktoré ti život bude v roku 2020 hádzať pod nohy.

A teraz pozor, mimoriadna akcia. V porovnaní s predchádzajúcimi vydaniami Motivačného diára Cynickej obludy má Motivačný diár Cynickej obludy 2020 o jeden celý deň navyše a to všetko pri nezmenenej cene!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081597930 Rozmer: 110×160 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Štýl: politický, humornýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách