Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nechaj si to pre seba

Niektoré tajomstvá by mali zostať tajomstvami

Karen M. McManusYOLi (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,90€
Zľava 27%
8,69€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Echo Ridge je malé mesto. Ellery v ňom nežila, no dobre ho pozná. Pochádzala odtiaľ jej teta, ktorá ako sedemnásťročná zmizla bez stopy. O pár rokov nato sa zas mestečko zviditeľnilo vraždou kráľovnej stredoškolského plesu. Dievča našli mŕtve v miestnom strašidelnom zábavnom parku. Ellery sa má teraz pre nečakané problémy nasťahovať do Echo Ridge k starej mame a vôbec ju to neteší.
Malebné mesto skrýva plno tajomstiev. Školský rok sa poriadne nezačal a niekto už vyhlásil lov na kandidátky na kráľovnú plesu. Vyhráža sa zopakovaním hrôz spred piatich rokov. Ako na potvrdenie hrozby zmizne ďalšie dievča.
Ellery dobre vie, čo znamená mať tajomstvo. Má ho jej mama aj stará mama. A čím dlhšie býva v Echo Ridge, tým viac zisťuje, že všetci niečo skrývajú a nie každý udrží jazyk za zubami. V meste však platí jedno: najbezpečnejšie je nechať si tajomstvo pre seba.

Z anglického originálu Two Can Keep a Secret (Delacorte Press, an imprint of Random House Children’s Book, a division of Penguin Random House LLC, New York 2019) preložila Adriana Sýkorčinová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Two Can Keep a Secret Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 14-18 ISBN: 9788055169309 Rozmer: 125×208 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách