Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Príbeh života

Jan SovákSlovart (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
19,95€
Zľava 24%
15,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sledovať vývoj života na Zemi počas uplynulých miliónov rokov - od nepatrných jednobunkových organizmov v prekambrických moriach cez obrovské dinosaury až po cicavce a Homo sapiens - je fascinujúci zážitok. Kniha je prehliadkou toho, ako vedci dokážu z objavených fosílií a stôp zrekonštruovať podobu vyhynutých živočíchov.

Jan Sovák, autor textu aj ilustrácií, sa preslávil rekonštrukciami stoviek druhov prehistorických foriem života, ktoré tvorí pod vedením paleontológov z celého sveta. Považuje sa za jedného z najlepších maliarov, ktorí sa venujú tematike praveku. Ilustroval vyše 300 kníh vydaných v 15 jazykoch, bol ilustrátorom Crichtonovho románu Jurský park, podľa ktorého bol nakrútený úspešný film. S Donom Lessemom, vedeckým poradcom tohto filmu, potom spoločne vydali niekoľko kníh. Ponorte sa do príbehu života a nechajte sa unášať dramatickosťou jeho evolučných premien.

Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým deťom, ktoré zaujímajú prehistorické tvory a vývoj života na zemi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 10+ ISBN: 9788055638928 Rozmer: 245×320 mm Počet strán: 180 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách