Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mňa si nekúpiš

Vanda KysBESTSELLER (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,99€

📚Prečítaná za 7,19€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hana Figuli je v napätí.
Najbližšie dni rozhodnú o všetkom.
Po dvojmesačnej skúšobnej lehote, ktorú strávila v prestížnej reklamnej agentúre, čaká na svoj ortieľ. Túži len po jednom výsledku: aby si ju tam ešte nechali.
No všetky jej nádeje prekazí nečakané stretnutie s neznámym kolegom na osudnom treťom poschodí. A to ešte netuší, že sa z neho čoskoro vykľuje niekto úplne iný a bude mať pre ňu netypický návrh. Ponuku, ktorú by najradšej odmietla.
A že ho tak bude nenávidieť…

Oliver Weiss je v koncoch.
Najbližšie dni budú peklo.
Posledné mesiace nedokázal ujsť svojim zradným myšlienkam, nech sa snažil ako chcel. A keď sa konečne dokázal vrátiť do svojej firmy, čeliť svojim démonom, to posledné čo očakával bolo viac-než netradičné stretnutie s neznámou blondínkou v zelených šatách. A každý deň sa mu len potvrdzovalo, že ona je tá pravá pre hlavnú rolu v jeho šialenom tajnom pláne.
Pretože ho neznášala. A to potreboval udržať za každú cenu.

V knihe Mňa si nekúpiš od autorky Vandy Kys sledujeme príbeh cez pohľady dvoch hlavných postáv, Hany Figuli a Olivera Weissa. Ich vzťah, nečakane pre oboch, nadobudne úplne iné rozmery a Hana časom zistí, že Oliver patril do jej života skôr, ako ho spoznala.
A ešte oveľa viac…

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788089821556 Rozmer: 120×180 mm Počet strán: 244 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách