Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rexcelsior

LEGO (2019) • Séria LEGO Movie

🍎 Vypredané
159,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Úžasná vesmírna loď z filmu LEGO® PRÍBEH 2™ pre deti, s ktorou sa môžu hrať na vesmírne misie! Deti poteší celá galaxia vesmírnych dobrodružstiev pri stavaní modelu 70839 Rextraloď a hraní sa na populárne postavy z filmu LEGO® PRÍBEH 2™. LEGO vesmírna loď má otváracie dvere a odnímateľnú strechu na jednoduché hranie, kokpit pre dve mikrofigúrky a detailný mikrointeriér s rôznymi miestnosťami a priehradkami na objavovanie a skúmanie. Rukoväť vzadu má spúšť na aktivovanie rýchleho pružinového vystreľovača na 6 rakiet. Fanúšikovia filmu LEGO PRÍBEH 2 si obľúbia hranie na svoje obľúbené scény aj vymýšľanie si vlastných príbehov s minifigúrkami Rexa a Emmeta, mikrofigúrkami, figúrkami mikroraptorov a mikropredmetmi, ktoré môžu umiestniť do vnútra Rextralode!

• Detská LEGO® stavebnica obsahuje 2 minifigúrky: Emmet so strniskom a Rex Trúfalý, mikrofigúrky Emmeta a Rexa a 5 figúrok mikroraptorov (3 metalízové, 2 tmavomodré).
• Rextraloď má veľké raketové pohony, kokpit pre dve mikrofigúrky, detailný mikrointeriér s rôznymi miestnosťami a priehradkami, otváracie dvere a odnímateľnú strechu na jednoduché hranie, rukoväť so spúšťou na aktiváciu rýchleho pružinového vystreľovača na 6 rakiet a priehradku na skladovanie munície so 6 ďalšími raketami.
• Táto stavebnica pre deti tiež zahŕňa 5 mikropredmetov: Emmetov dom, vysokozdvižný vozík, 2 interaptory a vesmírnu loď.
• Deti sa môžu s touto kreatívnou stavebnicou hrať na hviezdnu akciu z filmu LEGO® PRÍBEH 2™ .
• LEGO® vesmírna loď Rextraloď meria vyše 19 cm na výšku, 40 cm na dĺžku a 21 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70839

Zaradené v kategóriách