Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Oheň nás spasí

Staré tajomstvá vrhajú dlhé tiene

Kate MosseIkar (2019) • Séria Oheň nás spasí • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 27%
12,40€

📚Prečítaná za 10,99€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

FRANCÚZSKO 1562
V 16. storočí vo Francúzsku zúria náboženské vojny. Odvážna mladá žena a vášnivý prívrženec hugenotov dostanú do rúk vzácnu relikviu a vydajú sa pátrať po dávno pochovanom tajomstve na Puivertskom hrade na úpätí Pyrenejí.

CARCASSONNE
Devätnásťročnej Minou Joubertovej doručia do otcovho kníhkupectva anonymný list. Je zapečatený starým rodinným erbom a obsahuje len štyri slová:
ONA VIE, ŽE ŽIJEŠ.
Prv než Minou môže rozlúštiť záhadné posolstvo, náhodné stretnutie s mladým hugenotom Pietom Reydonom navždy zmení jej osud. Piet má nebezpečné poslanie, a ak chce odísť zo Cité živý, potrebuje Minouinu pomoc.

TOULOUSE
V Stredných Pyrenejach sa prehlbujú náboženské rozpory a z bývalých priateľov sa stávajú nepriatelia na život a na smrť. Minou a Piet sa ocitnú v pasci v Toulouse a čelia novému nebezpečenstvu. V meste vládne napätie, bojové línie sú písané krvou a sprisahanie je čoraz temnejšie.

Oheň nás spasí je monumentálna románová séria, ktorá sa odohráva na pozadí troch storočí počnúc Francúzskom (16. storočie) až po Južnú Afriku (19. storočie).

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Burning Chambers Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055168326 Rozmer: 150×240 mm Počet strán: 464 Väzba: pevná Štýl: mysteriózny, dobrodružný, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách