Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Brat František 3

Yvetta WeiszováStudio Lux (2016) • Séria Brat František • 3. diel

🍎 Vypredané
7,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Brat František je späť! Náš dobre známy rehoľník pokračuje vo svojich pútavých katechézach doplnených pesničkami. V troch nových častiach sa dozvieme viac o pravom zmysle Vianoc, o svätých a ako máme nasledovať Ježiša v našom živote.

Narodenie Kráľa (O čom sú Vianoce)
Brat František deťom prerozpráva príbeh o narodení Božieho Syna Ježiša, ktorý napriek pokore a tichosti navždy zmenil životy ľudí. Mária, Jozef i anjeli ho vítali s nadšeným srdcom. Aj my by sme si mali uvedomiť, koho narodeniny na Vianoce oslavujeme.

Svätí – Naši nebeskí priatelia
Svätí boli celkom obyčajní ľudia, ako sme my a preto nás dobre chápu. Brat František ukáže deťom, že v nich môžu nájsť priateľov, keď sa cítia osamotené. Svätí s nami súcitia, povzbudzujú nás a pomáhajú nám. Prihovárajú sa za nás u Boha, aby sme sa aj my dostali do neba, kde s nimi vytvoríme nádherné spoločenstvo.

Nasledovanie Krista – Život vo viere
Brat František nám vysvetlí, čo to znamená skutočne Ježiša Krista nasledovať vo svojom konaní a ako naša poslušnosť môže pomôcť aj ľuďom, ktorí sú okolo nás. Deti sa naučia chápať pojem osobná svätosť a oddanosť Bohu skrze rozhodnutia žiť podľa Ježišových slov. Hoci to niekedy nebýva ľahké, vždy je to správne a prináša to pokoj.

V hlavnej úlohe slovenského znenia: Tomáš Horváth
Réžia slovenského znenia: Yvetta Weiszová

Rok vydania: 2016 Odporúčaný vek: 3-8 Katalógové číslo: 216 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 78 Obal: DVD slim obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách