✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup
Bohato ilustrovaná kniha Jaroslava Žídeka Šéfkuchár v paláci je plná skvelých a netradičných receptov - od predjedál cez rizotá, cestoviny, šaláty, polievky, rozmanité hlavné jedlá až po dezerty či chlieb a pečivo - z varešky tohto charizmatického kuchára, ktorý už tri roky varí a ponúka tieto jedlá v bratislavských reštauráciách Camouflage, Flowers a v kaviarni Lancia Café sídliacich v Erdödyho paláci na Ventúrskej ulici.
Ukážka textu z knihy
Ak sa už rozhodnete zájsť si do reštaurácie, vyhraďte si na to dosť času a nikam sa neponáhľajte. Dobré jedlo v kvalitnej reštaurácii treba vychutnať, uvoľniť sa pri ňom a z dobrého obeda či večere mať zážitok, podobne ako keď idete na dobré divadelné predstavenie. Aj naň si urobíte čas, relaxujete pri ňom, užívate si ho a potom o pocitoch z neho ešte dlho rozprávate. A tak by to malo byť aj s kulinárskym zážitkom v kvalitnej reštaurácii.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2008ISBN:
9788055119731Rozmer:
235×286 mmPočet strán:
240Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk