TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Tričko Tatablet


🍎 Vypredané
12,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Kúpou tohto trička podporíte občianske združenie Návrat, kde plná suma 12 € poputuje priamo do rúk organizácie.

Keď si oblečiete tričko Tatablet alebo tričko Pestuj stanete sa na chvíli ihriskom pre svoje dieťa. Je to hrové interaktívne rodičovské tričko, ktoré rozvíja vzťah medzi rodičom a dieťaťom. Unavený (nemusí byť) rodič zaujme pohodlnú polohu na dosah dieťaťu a to mu svojimi rukami kreslí na chrbát obrázky (TATABLET) alebo pestuje v kreslenej záhradke to, čoho chcete mať doma vždy dosť (Pestuj). Tričká sú súčasťou projektu Detstvo potrebuje hru a podporujú komunikáciu medzi rodičom a dieťaťom.
Tieto tričká podporujú to aby si dieťa rodiča užilo aby sa ho dotýkalo aby spolu komunikovali a aby sa zblížili.
Viac o tom ako požívať tieto tričká sa dozviete vo videu:


Návrat, o.z. je nezisková organizácia, ktorá od roku 1993 presadzuje a podporuje návrat opustených detí z inštitúcií (detských domovov) do rodín. Aktuálne v 6 regionálnych centrách Návratu viac ako 25 ľudí (sociálnych pracovníkov, špeciálnych pedagógov, psychológov...) poskytuje komplexné odborné služby v dvoch základných oblastiach - náhradná rodinná starostlivosť a sanácia rodín v ohrození a venuje sa systémovým zmenám a komunikácii našich tém s odbornou a širokou verejnosťou.
Našou víziou je prakticky a odborne prispieť k dosiahnutiu takého stavu v spoločnosti, v ktorom všetky deti budú prežívať detstvo v rodinách schopných poskytnúť im bezpečie, starostlivosť a lásku, všetky opustené deti nájdu útočisko v rodinách ochotných postarať sa o ne, rodiny s vážnymi problémami dostanú včas potrebnú sociálnu a psychologickú pomoc, aby sa predišlo vážnemu strádaniu ich detí.

Rok vydania: 2019

Zaradené v kategóriách