Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žena v kajute 10

Ruth WareLindeni (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,99€
Zľava 27%
11,00€

📚Prečítaná za 8,24€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prekvapivé zvraty a krásne, no klaustrofobické prostredie ako z kníh Agathy Christie

V tomto pekne upradenom príbehu, pripomínajúcom knihy Agathy Christie, Lo Blacklocková, žurnalistka, ktorá píše pre časopisy o cestovaní, práve dostala prácu, aká sa pritrafí raz za život: má stráviť týždeň na luxusnej výletnej lodi. Nebo je jasné, more pokojne, vyberaní hostia v dobrej nálade, keď sa výletná loď Aurora vydá na plavbu po malebnom Severnom mori. Spočiatku je pre Lo pobyt na lodi číra radosť: kajuty sú prepychové, večierky iskrivé a elegantní hostia zábavní. No ako sa týždeň chýli ku koncu, nebo sa zatiahne, palubu bičuje studený vietor a Lo sa stane svedkom desivej udalosti, ktorá jej pripomína hrôzostrašnú nočnú moru: jednu ženu zhodia cez palubu. Podľa záznamov však nikto z pasažierov na lodi nechýba, a tak sa loď plaví ďalej, akoby sa nič nestalo, napriek zúfalej snahe presvedčiť ľudí, že sa stalo niečo strašné.

Prekvapivé zvraty v deji a tajomne krásne no klaustrofobické prostredie robia z tohto románu Ruth Ware skutočnú čitateľskú lahôdku.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Woman in Cabin 10 Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056611777 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná s prebalom Štýl: dobrodružný, tragický, psychologický, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách