Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Klub ranostajov

Ovládni svoje ráno, pozdvihni svoj život


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 26%
9,60€

📚Prečítaná za 8,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Robin Sharma, medzinárodne uznávaný expert na vodcovstvo a elitnú produktivitu, predstavil koncept Klubu ranostajov pred viac než 20 rokmi. Je založený na revolučnej rannej rutine, ktorá v minulosti pomohla jeho klientom z radov manažérov svetových firiem maximalizovať produktivitu, nepomerne si zlepšiť zdravie a objaviť v sebe nikým nenarušiteľný pokoj.

Začítajte sa do knihy, ktorú autor písal viac ako štyri roky. Prostredníctvom podnetného a zábavného príbehu o stretnutí dvoch cudzincov v ťažkom životnom období s excentrickým obchodným magnátom, ktorý sa stane ich tajným učiteľom, spoznáte: začiatok dňa géniov a velikánov podnikania, málo známy a ihneď využiteľný model ranného vstávania, neurovedecky podloženú a rokmi overenú techniku a mnoho ďalších trikov často známych len elite, ktorá ich už celé roky úspešne využíva, a aj preto sa dostala na vrchol.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The 5 AM Club Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081093647 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 280 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách