Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V klietke

Čo sa skrýva za závojom smrti?

Ellison CooperIkar (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 9,04€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Neurologička FBI Sayer Altairová hľadá zlo v najhlbších kútoch ľudskej mysle. Hoci sa ešte nespamätala zo snúbencovej náhlej smrti, veľmi túži pokračovať vo svojom výskume mozgov sériových vrahov. Washingtonská polícia však objaví hrôzostrašné miesto vraždy s visiacou klietkou, v ktorej niekto mladé dievča pomaly vyhladoval na smrť. Sayer poveria vedením vyšetrovania. Len čo obeť identifikujú ako dcéru prominentného senátora, Sayer sa nečakane ocitne v žiare reflektorov.
Zatiaľ čo verejný tlak na dolapenie páchateľa silnie, Sayer zistí, že uniesli ďalšie dievča, ktoré balansuje na hranici života a smrti. Kým jej kolegovia skúmajú pribúdajúce dôkazy, Sayer sa ponáhľa na pomoc druhej obeti. Lenže odkaz v doručenej obálke neveští nič dobré: Keď mi vezmete jedného z mojich... Čoskoro si uvedomí, že prenasledujú vraha s nebezpečnou posadnutosťou, ktorý je vyšetrovateľom bližšie, než si myslela.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Caged Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055167312 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná Štýl: mysteriózny, tragický, napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách