Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dravce a sovy

150 úchvatných fotografií


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,99€
Zľava 10%
7,19€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Z celého vtáčieho sveta pôsobia najmä dravci a sovy najviac na našu obrazotvornosť. Sila a rýchlosť dravcov imponovala ľuďom odnepamäti a dodnes na operených vládcov vzdušného priestoru nazeráme s rešpektom a štipkou závisti. Sovy zase dráždia našu fantáziu svojím skrytým nočným životom, ktorý im dodáva na tajuplnosti.

Kniha, ktorú držíte v rukách, obsahuje 150 fotografií dravcov a sov hniezdiacich v Európe. Jedinečné snímky umožňujú zblízka si prezrieť pozoruhodných zástupcov vtáčej ríše, od orliaka morského, najväčšieho dravého vtáka Európy, s rozpätím krídel 240 cm, až po drobné sovičky, nie väčšie ako vrabec. Dozviete sa tiež o dravcovi, ktorý pri strmhlavom lete môže dosiahnuť väčšiu rýchlosť než vozidlo Formule 1.

Unikátne fotografie od desiatky renomovaných fotografov dopĺňajú krátke texty o oblastiach rozšírenia, potrave a zvykoch, viac než 50 druhov vtákov aj mnoho pozoruhodností z ich života. Kniha tak ponúka nielen mimoriadne estetický zážitok, ale aj zdroj poučenia pre každého, kto sa zaujíma o európskych dravcoch a sovy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788025511176 Rozmer: 245×240 mm Počet strán: 156 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách