Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Simona Čechová: Špajzka

Ilustrované puzzle

Simona ČechováPucle (2019)

🍎 Vypredané
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Viete o tom, že skladanie PUZZLE rozvíja u detí kreativitu a má výborný vplyv na vývoj mozgu? Umelecky ilustrované Pucle navyše vzdelávajú a sú bystro - krásnou hračkou. Zahrajte sa s ilustráciou od slovenskej ilustrátorky Simony Čechovej.
"Viete o tom, že skladanie PUZZLE rozvíja u detí kreativitu a má výborný vplyv na vývoj mozgu? Umelecky ilustrované Pucle navyše vzdelávajú a sú bystro - krásnou hračkou. Zahrajte sa s ilustráciou od slovenskej ilustrátorky Simony Čechovej.

O autorke ilustrácie: Simona Čechová pochádza z Trnavy, žije, pracuje a tvorí v Bratislave. Najradšej kreslí farbičkami a okrem ilustrácie ju teší včelárenie. Zúčastnila sa na nespočetnom množstve zahraničných aj slovenských výstav a festivalov. Ilustrovala knižky ako napríklad Tri mačiatka tety Mily a v portfóliu má veľa zaujímavých spoluprác.
Na Pucle máme od Simony obrázok ""Špajzka"".
""Ilustrácia je môj návrat do detstva, kedy som rada objavovala zákutia babkinho domu, pivnice, povalu, špajzu, kde mala moja babička schované všetky dobroty a krabice s ""pokladmi"", kde dedko robil svoje víno a medovinu a potajomky dal ochutnať aj nám.” A čo vy, mali ste aj vy takéto tajomné a dobrodružné zákutia, v ktorých žiadna krabica ako tajný poklad neostala neprebádaná? Čo všetko sa nachádza vo veľkej drevenej polici v pivnici u troch maškrtných kamarátov?

Objavte s nami túto krásnu skladačku a puzzle už pre vás nikdy nebudú to, čo bývali - odteraz to budú len a len Pucle.

Rozmery tubusu: 7,6 x 7,6 x 12 cm
Rozmery hracej plochy: 26,4 x 18,1 cm
Počet dielikov: 48
Vekové odporúčanie: 3+
Jazyk návodu: slovenský, anglický

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 3+ Rozmer: 85×125 mm Dielikov: 48

Zaradené v kategóriách