Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

DVD (3,99€) DVD (3,59€) DVD DVD (3,59€)

Artur a Minimojovia

Luc BessonMagicbox (2006) • Séria Arthur • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
3,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Desetiletý Arthur žije s babičkou v malém domku na venkově. Stejně jako všechny děti, je i on fascinován pohádkami, které mu babička vypráví. Zdá se mu o afrických kmenech a neuvěřitelných příbězích, které jsou popsány a namalovány v čarovné knize jeho dědečka, který před několika lety záhadně zmizel. Idylické časy skončí v okamžiku, kdy jim hrozí zabavení domku. Situace vypadá beznadějně. Jedinou šancí je dědečkův poklad, který je údajně ukryt kdesi na zahradě, v Říši Minimojů, roztomilých malých skřítků, o kterých Arthurovi dědeček vyprávěl. Malý Arthur se rozhodne odvrátit hrozící nebezpečí a vydá se hledat pomoc právě u Minimojů.

Zajímavost: Snímek Arthur a Minimojové získal (v tuhé konkurenci - Auta, Eragon nebo Piráti z Karibiku) prestižní ocenění IMAGINA Price 2007 za celovečerní film.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Freddie Highmore/Jan Battěk (Arthur), Madona/Lucie Vondráčková (princezna Selenie), Snoop Dogg/Tomáš Juřička (Max), David Bowie/Aleš Procházka (Maltazard), Mia Farrow (babička Arthura)

Originálny názov: Arthur et les Minimoys Rok vydania: 2006 Rozmer: 190×130 mm Dĺžka: 100 Obal: DVD obal Titulky: české Jazyk: čeština, angličtina, slovenčina

Zaradené v kategóriách