Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Syriana

Syriana (2005) - r. Stephen Gaghan - h. Kayvan Novak, George Clooney, Amr Waked


🍎 Vypredané
7,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Od scenáristu a režiséra Stephena Gaghana, držiteľa Oscara za najlepší scenár k filmu Traffic – aféry (bez)mocných prichádza Syriana, politický thriller, ktorý sa stavia proti intrigám a korupcii vo svetovom ropnom priemysle. Syriana je mozaikou príbehov. Príbehov zobrazujúcich životy mnohých ľudí - od vyjednávačov úradujúcich v pozadí vo Washingtone až po mužov tvrdo pracujúcich v Perzskom zálive – ktoré sa postupne splietajú a objasňujú dôsledky neľútostnej honby za bohatstvom a mocou.
Šejkovia i robotníci, ministerskí úradníci i medzinárodní špióni, bohatí i chudobní, slávni i neznámi – všetci zohrávajú svoju malú úlohu v obrovskom a komplexnom systéme, ktorý poháňa priemysel. Nikto z nich si však neuvedomuje skutočnú závažnosť vplyvu ich životov na svet.
Film je adaptáciou knihy bývalého agenta CIA Roberta Baera "See No Evil: The True Story of a Ground Soldier in the CIA's War on Terrorism" (Nevidieť zlo: Skutočný príbeh vojaka vo vojne CIA s terorizmom) z roku 2003.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: George Clooney, Matt Damon, Jeffrey Wright

Originálny názov: Syriana Rok vydania: 2005 Katalógové číslo: W00186 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 163 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, maďarské Jazyk: čeština, angličtina, maďarčina

Zaradené v kategóriách