Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nová taliančina pre samoukov

Cvičebnica


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 15%
8,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cvičebnica k Novej taliančine pre samoukov obsahuje nové cvičenia na zopakovanie základnej gramatiky či na precvičenie najbežnejších talianskych fráz a slovnej zásoby. Všetky cvičenia v tejto knihe sú zoradené podľa obsahovej a gramatickej štruktúry učebnice Nová taliančina pre samoukov, takže môžu byť skvelým doplnkovým materiálom pre všetkých, ktorí sa z tejto učebnice učia či učili sami, alebo ju využívajú v rámci jazykových kurzov.
Využiť ju však môžu aj takí študenti, ktorí s Novou taliančinou pre samoukov nikdy nepracovali a chceli by si len otestovať svoje znalosti základnej talianskej gramatiky a bežnej slovnej zásoby.
Kniha obsahuje aj úlohy na precvičenie počúvania s porozumením. Tieto cvičenia sa v MP3 formáte nachádzajú na CD, ktoré je súčasťou knihy. Úroveň cvičení v tejto knihe je od A1 po B1 podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazykové znalosti.

Recenzie a kritiky

Príloha: CD Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081093661 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, taliančina

Zaradené v kategóriách