Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Papier A. (e-kniha)


🌴 Okamžite na stiahnutie
9,44€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Volám sa Latvei Clanpe. Môj názov knihy nesie názov Papier A.. Je viac než isté, že kategória tejto knihy je pre nové dejiny. V mojom formáte sa dočítate o vyjadreniach, ktoré riešia aspekty ľudstva a sužujú nás až dovtedy, dokým si ich neprečítame a nepochopíme ich. Mala by vznikať premena ľudí do ľudí. Obsah tejto knihy plnia moje myšlienky a vyjadrenia. V tomto diele sa vyvíja ľudstvo, tvorí sa nový vesmír, nové chápanie, ale len do takej miery, koľko mu myšlienka dovolí prúdiť. Porozumenie je hlavným ťahačom.

Latvei Clanpe určuje, prečo nepotrebujeme hovoriť o motivácii, ale o poriadku, v ktorom sme sa ocitli vďaka motivácii. Zdedené umenie nám má zložito a 100% udávať fakt. V kompromisoch budete zasiahnutý, ale vo vášni bude už len v poslednom rade utužené pochopenie. Strávite čas v ponechaní lapenia a so snažením vás myšlienky poetizujú. Posaďte sa, ak chcete poznať niečo, čo má zmyselnosť.

Predstavujem sa vám ako očarujúci autor. Z histórie našich súčasných životov sme sa dozvedeli, že potrebujeme pôvab, ktorého činiteľa od dnes voláme Latvei Clanpe. Spočiatku času sa chceme pozerať smerom, ktorý nás nadchýna. To, čo prejde očami nie je koniec, sentencie v očiach a svet v emóciách. Dočítate sa, že niekde v epoche tornáda, ktorá minimalizuje dušu, sú stvorené dôvody k získaniu vízie. Koľko sveta potrebujete, toľko pravdy a inteligencie máte žiadať. Práve preto Papier A.. Čítať Papier A. pre začiatok spraví momenty skúsenosťou a preveje znamenitosťou posuny, ktoré boli doteraz pre vás bez hlasu a nevýslovnej artikulácie. V dosahovaní ste konali sledovanými úkonmi. A vtedy, keď ste premýšľali, tak veľký počet detailov našťastie nenasledoval úkony.

Bez tohto e-booku nás môžu trápiť aspekty, ktoré vyvolávajú otázky.

Prečo neprinášam moje veľdiela ľuďom alebo blízkym tak ako po prvýkrát?

Ako je možné, že pri prideľovaní abstrakcie ostane môj papier stále nepretvorený v umenie?

Čo to zrážam v okamihoch, ktoré mi nezapadajú do charizmy?

Vidím krásu tam, kde krása je? Kedy to bolí? V čom to je hra? Pc gaming?

Horizonty nemajú slnko, pokiaľ slnko netvorí tieň. Ak nevieme opravovať na elektronike udalosti, tak slobodu nepoznáme.

Počet strán: 63 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách