Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Neverte tomu!

Prestaňte robiť tie isté hlúpe chyby! Dvaja psychológovia a psychiater si posvietili na štyridsať bežných chybných...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,47€
Zľava 26%
7,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prestaňte robiť tie isté hlúpe chyby! Dvaja psychológovia a psychiater si posvietili na štyridsať bežných chybných presvedčení, ktoré môžu viesť k depresii, úzkosti a pocitom viny. Neverte tomu! nielen rúca niektoré z najdeštruktívnejších mýtov západnej kultúry ? ale poskytuje aj antidotá, t.j. protijedy.
?...prečítajte si to, prosím!?
Harold H. Bloomfi eld, M.D.
?Kultivovane, ale dôrazne stína hlavu mnohým bežným toxickým myšlienkam našich čias a obdivuhodne podporuje stále výnimočnú ľudskú kvalitu, pevné nezávislé myslenie. Táto kniha proklamuje jasne a výstižne: ?Nebuďte naivní! Myslite za seba!?
Albert Ellis, PhD., predseda Inštitútu racionálno-emotívnej terapie, New York City

Arnold A. Lazarus, PhD., medzinárodne uznávaný psychológ a psychoterapeut, vyučuje na Univerzite Rutgers v New Jersey na sekcii Aplikovanej a profesionálnej psychológie, kde má postavenie uznávaného profesora. Nedávno dostal od Psychoterapeutickej divízie Americkej psychologickej Asociácie vynikajúce ocenenie.

Cliff ord N. Lazarus, PhD., spoluriaditeľ biomedicínskeho výskumu v Princetone, P.A., zariadenia, ktoré sa venuje hodnoteniu novej generácie psychiatrických liekov. Je licencovaným klinickým psychológom, v privátnej praxi sa na čiastočný úväzok venuje psychoterapii a neuropsychologickému testovaniu.

Allen Fay, M.D., je psychiater v privátnej praxi v New York City a člen Fakulty v Mount Sinai School of Medicine, City University v New York City. Dr.Fay je členom Amerického Výboru pre psychiatriu a neurológiu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8088952484 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 140 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách