Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Světci

Krásne ilustrovaná knižka obsahuje výber príbehov a umeleckých diel odhaľujúcich podstatu väčšiny kresťanských svätých....

Priya HemenwayováSlovart CZ (2007) • Edícia Evergreen

🍎 Vypredané
13,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krásne ilustrovaná knižka obsahuje výber príbehov a umeleckých diel odhaľujúcich podstatu väčšiny kresťanských svätých. Začína sa pohľadom na biblické postavy, ktoré poznali Ježiša počas jeho života, ďalej predstaví šíriteľov jeho učenia – evanjelistov, pustovníkov, učiteľov, misionárov a hrdinov legiend. Ich životy naplnené láskou a zbožnosťou sú príkladmi toho, čo všetko môže vykonať človek so srdcom, ktoré načúvalo slovám Spasiteľa. Príbehy svätých žijú ďalej storočie za storočím ako dôkaz, že múdrosť a súcitnosť Spasiteľovho posolstva sú večné.

 

Kniha Světci je súčasťou novej edície Evergreen, ktorá vychádza v spolupráci s vydavateľstvom TASCHEN. Ponúka vhľad do tém, ktoré boli po stáročia zdrojom záujmu ľudí a ktoré nám dávajú odpovede na základné duchovné a náboženské otázky. Venujú sa hlavným témam východneho a západného náboženstva, predstavujú najdôležitejších predstaviteľov a sprístupňujú dôležité fakty.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8072099481 Rozmer: 150×150 mm Počet strán: 152 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách