Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Valentino

Keď poviete Valentino, v mysli sa vám vybaví luxus, elegancia, či červené koberce. Módou najzbožňovanejší zástanca...

Taschen (2007) • Edícia Knihy pre náročných

🍌 Odosielame o 6 dní.
3 500,00€
Zľava 5%
3 325,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď poviete Valentino, v mysli sa vám vybaví luxus, elegancia, či červené koberce. Módou najzbožňovanejší zástanca rafinovanej dekadencie, najvzrušujúcejší módny návrhár je známy na celom svete. Len niekoľko rokov po otvorení jeho módneho ateliéru v Ríme v 1959 bol Valentino na vrchole svojho úspechu obliekajúc Elizabeth Taylor, Jackie Kennedy a Audrey Hepburn.
Približne o 40 rokov neskôr sa veľa nezmenilo - stále oblieka najslávnejšie celebrity od Gwyneth Paltrow po J.Lo. až na to, že v súčasnosti predstavuje jeho obchod s módou významnú silu talianskej ekonomiky.
Valentino vždy tvoril šaty pre očarujúce a náročné ženy, nikdy však neopúšťal svoj osobitý štýl hoci v kurze bolo práve niečo iné - deštrukcia, oplzlosť či iné módne výstrelky.
Toto luxusné limitované vydanie je vzdaním holdu Valentinovej kariére prostredníctvom bohatého výberu z jeho archívu, vrátane kresieb, fotiek z časopisov, reklám, Valentinových portétov, usporiadaných chronologickom poradí. Obrazový materiál je sprevádzaný množstvom časopiseckých a novinových článkov o Valentinovi. Text tiež obsahuje interview od Matta Tyrnauera s 20 Valentinovými najbližšími spolupracovníkmi a priateľmi ako aj uznanie Suzy Menkes vplyvnej módnej novinárky z International Herald Tribune.
Toto zberateľské vydanie je limitované nákladom 2000 kusov; v elegantnom obale zo šesťfarebného hodvábu a krabici príznačnej červenej farby obsahuje každý kus Valentinov podpis.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 9783822848449 Rozmer: 33x44 cm Počet strán: 738 Väzba: pevná Jazyk: angličtina, nemčina, francúzština, taliančina

Zaradené v kategóriách