Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prečo si muži berú potvory

Príručka Prečo si muži berú potvory nie je ďalšia "kuchárka", ako vmanévrovať muža do manželského prístavu. Jej cieľom je...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,27€

📚Prečítaná za 4,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príručka Prečo si muži berú potvory nie je ďalšia "kuchárka", ako vmanévrovať muža do manželského prístavu. Jej cieľom je nabúrať úzkoprsé tradície, pomôcť vám pochopiť, prečo niektoré vzťahy prešľapujú na mieste a ponúknuť moderný, netradičný pohľad na to, ako si muž vyberá partnerku.
Výraz "potvora" používam s ironickým nadhľadom a istou dávkou humoru. Pre mňa je potvora stelesnením silnej ženy, ktorá vie, čo chce. Dokáže presne pomenovať, čo je pre ňu prijateľné a čo nemieni tolerovať. A práve tým stúpa na cene. Patrí do kategórie žien, ktoré muži vo svojich snoch vedú k oltáru.
Navyše sa dozviete, ako funguje mužovo myslenie a čo jeho činy v skutočnosti znamenajú. Dozviete sa, čo muži a "potvory" už dávno vedia a čo "dobrým" dievčatám treba vysvetliť.
Moja kniha nie je určená len pre tie, ktoré sa túžia ocitnúť pred oltárom. Písala som ju aj pre vydaté ženy, ktoré by uvítali nové plamienky v rodinnom kozube a ožili spomienky na vášnivé časy. Táto kniha je o tom, ako lapiť mužovo srdce do osídiel a dosiahnuť vytýčený cieľ.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8022013994 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 176 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách