Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stieracia mapa Poľska

Strieborná

Giftio (2018)

🍌 Odosielame o 8 dní.
22,00€
Zľava 26%
16,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cestovateľská stieracia mapa Poľska je luxusný darček pre všetkých cestovateľov a milovníkov Poľska. Obsahuje najzaujímavejšie miesta krajiny pre turistov aj pre domácich. Navyše, naša mapa to ponúka zaujímavým a netradičným spôsobom – hrou.
Miesta, ktoré ste už navštívili si na našej mape zotriete jednoducho, ako výherný los a výhrou budú spomienky na tento moment. Spodná vrstva je farebná, pričom sú zachované originálne farby a vzhľad pamiatok! Na povrchu sa však nachádza luxusná stieracia vrstva striebornej farby, ktorá pôsobí príjemne a trpezlivo čaká, kým si ju zotriete! Úžasná dekorácia do domu či bytu, priamo na stenu.
Každá pamiatka a bod na mape je reálnou miniatúrou svojho originálu. Každá z nich je precízne namaľovaná, aby čo najlepšie a najdôveryhodnejšie vystihovala jej podstatu. Mapa je pripravená tak, aby otvorila cestu turizmu, aby spoznávala jednotlivé miesta, aby značila úspechy cestovateľov a nakoniec i ako reálna pripomienka Poľska.

Mapa je vytvorená tak, aby sa odhaľoval krásne namaľovaný podklad každou zotretou zónou. Tým motivuje cestovať aby sa mapa čo najskôr odhalila v celej svojej kráse.

Vlastnosti:
V prevedení strieborná
XL rozmer
Luxusná povrchová úprava mapy (matná zlatá + stieracia fólia zlatej/striebornej farby)
Dve vrstvy: zosilnená stieracia a podkladová striekaná ochrannou lamináciou
Ručne kreslená mapa pamiatok a významných miest
Rozmery : 90 x 60 cm

Rok vydania: 2018 Rozmer: 75×655 mm

Zaradené v kategóriách