Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dice Forge


🍎 Vypredané
38,09€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hrdinovia pozor! Bohovia ponúkajú miesto v nebi pre toho, kto porazí ich rivalov. Potrebujete odvahu a dôvtip, aby ste dokázali použiť kocky bohov a nazbierať suroviny na svojej ceste k víťazstvu. Kocky nie sú samozrejme len také obyčajné. Sú to kocky samotných Bohov a ich steny sa môžu meniť podľa potreby! Obetujte Bohom zlato a vylepšite si stenu kocky na silnejšiu. Alebo využite možnosť získania surovín pomocou vylepšenia kocky. Zdolajte skúšku Bohov a získajte česť a slávu. Vezmite osud do vlastných rúk, pretože len tí najlepší a najodvážnejší sa posadia na miesto v nebi.
Dice Forge je hra s novým, unikátnym mechanizmom. Podobne ako v hre Mystic Vale, v ktorej ste vytvárali vlastné karty, v Dice Forge si vytvárate vlastné kocky. Jednotlivé strany sa dajú meniť. Môžete tak získavať suroviny, splniť rôzne úlohy Bohov skôr ako vaši súperi a objavovať nové možnosti víťazných stratégií.

Hra nie je nejako zložitá, takže ju môžeme doporučiť pre rodiny, kľudne aj s deťmi okolo 9-10 rokov. Má krásnu grafiku a originálne mechanizmy, ktoré vám umožnia skúšať rôzne stratégie.


Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 10+ Katalógové číslo: 6720 Rozmer: 282×282 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách