Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovohrad


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
4,00€
Zľava 28%
2,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cesta k Slovohradu je dobrodružná. Treba nájsť písmená spadnuté z vežičky hradu, „poumývať“ ich hrou, pomôcť nájsť ostatných súrodencov (písmená) a priviesť ich všetky domov – na Slovohrad. Je to cesta príjemcu (detského čitateľa) k objavovaniu svojho ďalšieho – vyššieho rozmeru: živiť srdce krásou, láskou, priateľstvom, poznávaním seba i druhých, cez detskú fantáziu a skúsenosť sa približovať sa k obrazu sveta, ktorú nazývame realita. Lebo hodnota jedného písmenka (človeka) vyplýva len z existencie a súvzťažnosti s inými písmenkami (ľuďmi): Ja som, ty si, my sme, svet sa skladá z písmen.

Kniha je určená predškolákom, ktorí poznávajú tlačené písmená, prvákom, ktorí sa už boria s otázkou písanej a tlačenej podoby grafémy a všetkým, ktorí chcú hľadať, tvoriť, učiť sa hrou, utvárať seba i svet okolo. Lebo to, čo hľadáme, často hľadá nás. Tak ako „to“ hľadalo a napadalo autorky textu a ilustrácii.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 5+ ISBN: 9788097211240 Rozmer: 220×200 mm Počet strán: 44 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách