Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tajomstvá živých

Carol WyerIkar (2018)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hruď sa jej dvíhala a klesala, od strachu lapala dych, ale prišla neskoro. Už videla to, čoho sa najväčšmi obávala – zadné sedadlo auta bolo prázdne.
Jej dievčatko zmizlo.

Abigail žije dokonalý život so svojím milujúcim manželom a s rozkošnou dcérkou Izzy. Niekto však pozná jej tajomstvo a chce, aby pravda vyšla najavo.
Malú Izzy jedného dňa unesú z parkoviska a vyšetrovaním prípadu poveria detektívku Robyn Carterovú. Ktosi posiela Abigail výhražné správy z anonymného čísla a ohrozuje všetko, čo jej je drahé. Čo Abigail skrýva?
Inštinkty Robyn našepkávajú, že medzi Izziným únosom a dvomi vraždami, ktoré vyšetruje, existuje súvislosť. Má sklony k impulzívnemu konaniu, ale keď naposledy takto konala, jej snúbenca to stálo život a ešte vždy si to vyčíta. Túži rozlúsknuť prípad a získať späť svoje miesto detektívky, no najprv musí nájsť stratenú sebadôveru – a to rýchlo.
Robyn sa pustí do prenasledovania bezohľadného viacnásobného vraha. Ak sa k tomu zvrátenému človeku nedostane včas, unesené dievčatko zomrie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Little Girl Lost Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055159126 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 440 Väzba: pevná Štýl: napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách